1 aug

Få ut mer av sporten

Det är något alldeles särskilt med att delta i sport, vare sig man själv utövar den eller hejar på från läktaren. Få saker är så medryckande som när någon sätter ett nytt trick, spräcker gamla rekord eller vänder en säker förlust till en jublande seger. Vare sig man står på en bräda, dribblar en boll eller fintar ett slag så kan vi alla känna igen adrenalinpåslaget och endorfinerna som uppstår i det ögonblicket. Ibland är det dock inte möjligt att delta rent fysiskt, men tack och lov finns det annat vi kan göra för att inte missa de stunderna.

Streama dina favoritsporter

De flesta skatingfansen vet att det inte är så lätt att följa sporten alla gånger. Tävlingar visas i princip aldrig i det vanliga kanalutbudet, och man blir tvungen att förlita sig på andra källor. Idag finns tack och lov många streamingtjänster som gör det lättare att följa skating och andra sporter som får stå tillbaka för de större tävlingarna. Många kan också streamas gratis via officiella sajter, vilket är ovärderligt – inte minst när den svenska eliten banar ny mark.

Satsa och stötta

Ibland vill man göra mer än bara titta på, men att delta är inte heller möjligt alla gånger. Ett annat sätt att känna sig mer deltagande är att betta på tävlingar och matcher. Genom bettingsajter kan du enkelt följa och satsa på dina favoritidrottare och lag, ofta med riktigt prisvärda erbjudanden. På exempelvis https://unibetbonus.com/se/ kan du just nu få 500% bonus på din första insättning. Den här typen av erbjudanden gör det enkelt att komma igång med spelandet, och ger en fantastisk boost på din insats. Satsar du på dina favoriter i vått och torrt skickar du en tydlig signal om vilka ditt hjärta bankar för, och ökar dina chanser att kamma hem en rejäl vinst. Förutom skating kan du förstås följa och satsa på en mängd andra sporter. De populäraste brukar vara hockey, fotboll, tennis, handboll, m.fl – åtminstone i Europa.

Gör en sportresa

Att åka utomlands, och ibland inrikes, för att se en tävling eller match förknippas mest med olika typer av ligor. Svenska supportrar kanske gör en resa till England för att se favoritlaget på hemmaplan i engelska ligan, eller följer kanske med på VM i hockey för att se Sverige spela. Den här typen av resor kan dock vem som helst göra, vare sig man hejar på ett visst lag eller ej. Om någon av dina favoritskejtare ska delta i en större tävling; varför inte ta en resa dit för att stötta på plats? Äger tävlingen dessutom rum på ett semestervänligt ställe kan du slå två flugor i en smäll och få en resa du sent kommer glömma. I sommar blir det lätt för oss svenskar som vill följa VM 2020 i slalomskateboard då det äger rum i Båstad – en perfekt möjlighet att njuta av sporten på plats!