Är du nyfiken på att testa skateboarding, eller brukar du följa tävlingar och turneringar? Du kanske rentav vill satsa på professionellt åkande, eller redan har ett par tävlingar under bältet? Oavsett var på skalan du befinner dig så kommer du hitta något för dig här på sidan. På bloggen kan du finna inlägg om det mesta som berör skateboarding, både djupdyk för de inbitna, samt förklarande texter för nybörjaren. Vi granskar trender, jämför produkter och tar en titt på skateparker både i Sverige och resten av världen.

En sport, och en hemsida, för alla

Skateboarding är en inkluderande sport, och även om den inte passar alla så har den något att ge till de flesta. Vi som brinner för skateboarding vet redan hur utvecklande det kan vara, och det vill vi också försöka förmedla till omvärlden. På vår blogg strävar vi efter att producera informativa och relevanta inlägg som tilltalar unga som gamla, amatörer som proffs. Tonen är lättsam och beskrivande för att så många som möjligt ska kunna hänga med i texterna, även när det blir fokus på mer komplexa delar av sporten.

En ständig utveckling

Ämnena vi skriver om kan tyckas spridda och mångsidiga, men detta återspeglar själva sporten i sig. Vi förklarar bland annat skateboardingens brokiga historia, och ger exempel på vilka typer av discipliner som dykt upp under årens lopp. Visste du till exempel att Sveriges första skatevåg inte kom förrän på 70-talet? Eller att världens största skatepark varken ligger i USA eller Europa? För att få svaren på vilken skatepark som är mest värd ett besök, eller hur du själv kan bli en bättre sportutövare, ska du fortsätta läsa här på bloggen. Om du klickar dig vidare och utforskar alla nya inlägg så kommer du snart veta det mesta som är värt att kunna om denna fantastiska sport.