20 apr

Allt om skateboarding!

På vår blogg kommer du alltid att hitta relevant information om skateboarding och allt som hör denna fantastiska sport till. Oavsett om du är en hobbyentusiast eller satsar professionellt kan du alltid hitta intressant läsning i våra inlägg. Det är en omöjlighet att lyckas samla precis allt som finns att lära om sporten, men vi gör det åtminstone lite enklare att lära sig mer genom att samla mycket på en och samma sida.

En passion för livet

Alla skejtare står inte på brädan livet ut, men det är omöjligt att glömma känslan av att svepa fram lika fritt som en fågel. För vissa är skateboarden bara ett slags färdmedel, medan det för andra är ett verktyg att utföra tricks och komplexa mönster med. Skalan är bred, vilket den här bloggen strävar efter att återspegla. Oavsett om du föredrar longboard, streetboard eller klassisk skateboard så är detta en blogg för dig.

Att välja ämnen

Vi som skriver här på bloggen strävar efter att nå ut till så många skatefans som möjligt, och därför är det få ämnen som är tabu. Med så många olika bakgrunder och discipliner skulle det kännas fel att begränsa bloggen till bara några enstaka frågor med smalt fokus. Skateboarding är så mycket mer än bara brädan och åkaren, vilket är lätt att glömma ibland. Det finns lika många stilar som det finns skejtare, och det krävs mer än bara den rätta brädan för att optimera sitt åkande. Bra kläder, de bästa skorna, de smartaste träningstipsen eller den senaste skateparken är frågor som ständigt dryftas, och som vi försöker samla på en och samma sida.

Användbar kunskap

Det går att träna sig till mycket inom skateboarding, men en hel del går också att läsa sig till. Det skadar inte att ha koll på vad som händer inom sporten utanför sin egen lilla bubbla, och hur vi egentligen hamnat där vi är idag. Skateboarding har en relativt kort historia, men mycket har hänt på kort tid, och det kan vara svårt att få en överblick både på dåtiden och nutiden. Förhoppningsvis kan vår blogg hjälpa till att göra ämnet mer överskådligt, och bjuda på lite goda råd eller intressant fakta som annars gått dig förbi. Även om sportens popularitet kommer och går i vågor finns det alltid passionerade skejtare som vill fortsätta att utveckla sitt åkande och sporten i stort. På samma sätt strävar bloggen efter att granska, förmedla och utveckla allt som sporten har att erbjuda.